Partnerji

Ponosni smo na sodelovanje oz. zastopanje tujih partnerjev, s katerimi zelo uspešno sodelujemo že vrsto let ( ILT Italy s.r.l – DE SISTI LIGHTING, ADB-TTV Technologies N.V./S.A., BRON ELEKTRONIK AG, KOBOLD, ROSCO) kot tudi z drugimi, ki so nam po preizkušnji in preverjenih informacijah zaupali prodajo njihovih proizvodov na našem trgu (DOUGHTY, IANIRO, MANFROTTO, SPOTLIGHT, KLEU, COSMOLIGHT, RIP TIE, LE MAITRE, AVENGER, ADAM HALL, PHILIPS, OSRAM, GE, SYLVANIA, ……….. ).

ADB Lighting Technologies

ADB_Logo_reversed_nobackground

Podjetje z dolgoletno tradicijo pri proizvodnji opreme za razsvetljavo in kontrolo razsvetljave. Leta 1920 ga je ustanovil g. Adrien De Becker.V 83. letih svoje aktivnosti je podjetje danes eno vodilnih na področju proizvodnje opreme za razsvetljavo v gledališčih. Lasten razvoj, proizvodnja in centralna prodaja se nahajajo v podjetjih v Belgiji in Franciji. Podjetje pa ima več kot 50 distribucijskih točk po vsem svetu.Najpomembnejše odlike podjetja ADB pa so naslednje :

mnogoletne izkušnje na področju proizvodnje gledališke razsvetljave in kontrole iste ( “dimmerji” in mešalne mize )
paleta visoko-kvalitetnih proizvodov, ki vključujejo tako reflektorje, kot tudi enote za kontrolo istih
široka linija proizvodov, ki so primerni tako za majhna kot velika gledališča, operne hiše, koncertne dvorane ter kulturne in kongresne centre
visoko strokoven in sodobno opremljen projektno-inženirski biro
referenčni projekti po vsem svetu

V Sloveniji uporabljajo njihove proizvode v vseh pomembnejših ustanovah. Če naštejemo samo nekatere med njimi: RTV SLOVENIJA – Regionalni RTV center Koper, SNG Maribor, Gledališče Tartini Piran, VPK PRO, SNG Drama Ljubljana in druge privatne produkcije oz. gledališča.

Prav tako so proizvodi prisotni v najpomembnejših ustanovah v tujini kot npr. HRVATSKA RADIO TELEVIZIJA Zagreb, Hrvatsko narodno kazalište Zagreb, Kazalište lutaka Split, Srpsko narodno pozorište Beograd, Sava centar Beograd, RTS Beograd, Jugoslovensko narodno pozorište Beograd, Narodno pozorište Sarajevo, RTV BIH Sarajevo, Makedonska RTV in drugi.

Broncolor

broncolor_light

Neprestani razvoj njihovih ter proučevanje obstoječih proizvodov je njihova glavna značilnost. Paleta proizvodov je zelo skrbno izbrana, zato tudi ni preširoka. Glavna skrb je posvečena kvaliteti proizvodov ter skrbi za čimbolj zadovoljnega uporabnika njihovih proizvodov. Odkar je postalo podjetje Bron iz Švice lastnik blagovne znamke Kobold pa si prizadevajo izbrati take skupine proizvodov, ki bodo logično tvorile skupino sorodnih proizvodov in tako uporabnikom omogočili kar najširšo in najustreznejšo izbiro za svoje potrebe.

Podjetje ima sedež v Švici, v kraju Allschwill v bližini kraja Basel. Svojo distribucijsko mrežo ima organizirano po celem svetu. Poleg blagovne znamke Kobold je podjetje poznano po svojih vrhunskih proizvodih za potrebe fotografije, ki jih srečujemo pod blagovno znamko BRONCOLOR in VISATEC. Skorajda ni vrhunskih fotografov, ki ne bi pri svojem profesionalnem delu uporabljali njihovih proizvodov.

Lastni razvojno – tehnični laboratorij ter projektivni biro sta dodatni odliki, s katerimi se lahko podjetje pohvali.

Proizvodi so primerni tako za TV in filmsko produkcijo, kakor tudi za snemanje vseh vrst oglasnih sporočil in fotografij.

 

ILT Italy s.r.l. (Desisti)

desistihmi

Leta 1982 je g. Mario De Sisti , sicer mednarodno priznani oblikovalec svetlobnih teles, ustanovil svoje podjetje. Prav po njegovi zaslugi se je podjetje v zelo kratkem času uvrstilo med vodilne na področju proizvodnje ter prodaje opreme za razsvetljavo za potrebe TV in filmske produkcije.Z izjemnim povdarkom na kvaliteti ročne izdelave in izpopolnjevanju iste je podjetje razvijalo proizvode tudi v smeri izboljšanja tako elektromehaničnih kot tudi fotometričnih lastnosti. Zaradi zahtev ter potreb trga je podjetje samostojno razvilo lastne enote za vžig reflektorjev, ki uporabljajo plinske žarnice – elektronske balaste ( flicker free ). Podjetje gre v korak s časom in tako danes poleg klasičnih svetlobnih teles proizvajajo tudi LED svetila.

S svojo mrežo distributerjev omogoča uporabnikom proizvodov kvaliteten servis, od prodaje opreme do sodelovanja pri večjih projektih po sistemu ” ključ v roke “.

Proizvodi podjetja De Sisti Lighting so na slovenskem trgu prisotni že vrsto let. Omenimo samo nekatere pomembnejše uporabnike : RTV SLOVENIJA vključno z RTV centri v Mariboru in Kopru , SNG Maribor, VPK PRO, STUDIO ARKADENA, MB grip d.o.o. in drugi. Prav tako uporabljajo proizvode v večjih RTV in filmskih centrih na Hrvaškem, Srbiji in Črni gori, BIH in Makedoniji. Da o referencah po svetu niti ne govorimo.

Neprestani razvoj njihovih ter proučevanje obstoječih proizvodov je glavna značilnost proizvodov Kobold. S prehodom lastništva blagovne znamke pod okrilje Švicarksega podjetja Broncolor so postali proizvodi Kobold izjemno multifunkcionalni in združljivi, tako, da uporabnik resnično maksimalno izkoristi njihovo namembnost. Lastni razvojno – tehnični laboratorij ter projektivni biro sta dodatni odliki s katerimi se lahko podjetje pohvali.
Njihove proizvode z veseljem uporabljajo produkcijske hiše za snemanje tako na ”indoor kot outdoor” lokacijah.

Podjetje ROSCO je svetovno priznano kot vodilno na področju proizvodnje filtrov za potrebe razsvetljave tako v gledališki, kakor tudi v filmski in TV produkciji. Vendar pa ni poznano samo po tovrstnih proizvodih, pač pa njihova paleta proizvodov zajema tudi ostale proizvode, ki se uporabljajo pri izdelavi scenografij. Tu mislimo predvsem na :

›  razne barve in premaze
›  baletne pode
›  projekcijska platna za sprednjo in zadnjo projekcijo
›  samolepilne trakove
›  efektne materijale za scenska ozadja ( razni glameji )
›  scenske zavese
›  “CHROMA KEY” ozadja
›  LED proizvodi
›  butterfly
›  gobosi
›  naprave za meglo in druge efekte
…………..
In še bi lahko naštevali, a je najbolje, če si ogledate predstavitev na naših straneh.

Naročanje in prevzem blaga

›  Naročila sprejemamo po telefonu ali na mail,

›  blago je možno prevzeti na naslovu podjetja PO PREDHODNEM DOGOVORU,

›  blago vam lahko dostavimo s kurirsko službo DPD,

›  po dogovoru vam blago lahko tudi dostavimo.  

Na področju profesionalne razsvetljave ter scenografije smo eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu.

Ukvarjamo se tako s prodajo opreme, svetovanjem kakor tudi s celotnim inženiringom.